www.fygas.net

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ (φωτογραφίες)


Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα μας, η οποία έχασε με 3-2 από το ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία και τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Και τα δύο γκολ του Απόλλωνα πέτυχε ο Αντρέας Αβραάμ, ενώ ο Γκαστόν Σανγκόι αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της ομάδας μας, αφού ως γνωστό έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτιγκ Χιχόν.

Ήταν φανερό ότι όλοι στην ομάδα, σκέφτονται τον μεγάλο τελικό της 15ης Μάιου, αφού ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς, προφύλαξε τους Μερκή και Σβαλόφσκι, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Ντανιέλ Κιντέρος.





Δυνατά μπήκε στον αγώνα ο ΑΠΟΕΛ και κατάφερε μόλις στο 11’ να ανοίξει το σκορ με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Χαραλαμπίδης. Αυτό το γκολ έφερε μια υπεροχή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, με τον Απόλλωνα όμως να έχει με τη σειρά του καλές στιγμές με πιο καλή αυτή του Μπακούρα στο 33’ που πήρε τη μπάλα εντός περιοχής αλλά δεν μπόρεσε να την κοντρολάρει. Στο 37’ ο ΑΠΟΕΛ παραλίγο να κάνει δυο τα τέρματα του αλλά ο Ζεβλάκοφ μόνος και ανενόχλητος αστόχησε.

Αυτή τη φορά ήταν ο Απόλλωνας που μπήκε δυνατά και μέχρι το 51’ είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Όμως ο ΑΠΟΕΛ ήταν αυτός που σκόραρε με την κεφαλιά του Παουλίστα στο 58’ μετά τη σέντρα του Κοσόφσκι. Προβάδισμα που δεν κράτησε πολύ μιας και στο 61’ ο Αβραάμ μείωσε με κοντινή κεφαλιά. Ο αγώνας άνοιξε για καλά και οι δυο ομάδες είχαν άλλο ένα γύρο με γκολ. Πρώτα ο Χαραλαμπίδης με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε στο 72’ το 3-1 και στο 76’ ο Αβραάμ με απ’ ευθείας φάουλ μείωσε εκ νέου. Μέχρι το τέλος οι κυανόλευκοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, είχε τις ευκαιρίες του, όπως και ο ΑΠΟΕΛ για ένα τέταρτο γκολ αλλά τίποτα δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Χαραλαμπίδης, Κοσόφσκι, Μπρούερς, Σατσιάς (87' Γκριντσάροφ), Ηλία, Παουλίστα, Ζεβλάκοφ (70' Σολωμού), Κόντης, Μοραίς, Κουτσόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πέλατς, Σάλες, Αβραάμ, Μπαγκούρα, Σταύρου (46' Νούνιεζ), Νεβά, Σεγκάρες, Σανγκόϊ, Λάι, Οσενί (35' Κιντέρος), Λόπεζ.
apollon1954.com
Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου