www.fygas.net

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Δεχ (Χ)άρηκε κανείς (Photos & Videos)


Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Τσίρειο, μεταξύ Απόλλων-Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου, ήθελε τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της, ωστόσο έμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική στην ισοπαλία, φέρνοντας την απαγήτευση στον κόσμο της.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες παρουσίασαν μέτριο παιχνίδι, με την Ανόρθωση να έχει μεγαλύτερη θέληση για να επιτεθεί ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Σβαλόφσκι. Καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα της Αμμοχώστου σημειώθηκε στο 43ο λεπτό με το σουτ του Οκκά εντός περιοχής από διαγώνια θέση, όμως η μπάλα κατέληξε σε άουτ.



Ο Οκκάς είχε δύο ακόμα καλές προσπάθειες στο 15' και στο 45', όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα. Από την πλευρά του, οι παίκτες του Κρισμάρεβιτς κυνηγούσαν το γκολ με αντεπιθέσεις και στο 26' με γυριστό σουτ του Αβραάμ έφτασαν κοντά. Στα δυσάρεστα του πρώτου μέρους, ήταν κάποιες αψιμαχίες που σημειώθηκαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών, και κυρίως μεταξύ Μερκή και Μιγκέλ.

Στην επανάληψη, η Ανόρθωση διατήρησε την επιθετική πρωτοβουλία ωστόσο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του Απόλλωνα, που προτίμησε την τακτική των αντεπιθέσεων. Στα τελευταία λεπτά, ο αγώνας άνοιξε, με την Ανόρθωση να χάνει στο 80ο λεπτό την μεγάλη ευκαιρία με τον Ράμος, που βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σβαλόφκι όμως ο Τσέχος τερματοφύλακας απέκρουσε την μπάλα.

ανορθωση: Νάγκι, Λειβακαμπέσι, Κατσαβάκης, Γεωργίου, Μάρτινς, Σκοπελίτης, Λαμπάν, Μιγκέλ (74' Ράμος), Καφού (83' Μάντζιος), Μπάκλεϊ (56' Τόφας), Οκκάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σβαλόφσκι, Λόπεζ, Μερκής, Σάλες, Σεγκάρες, Λαι, Νούνιεζ (78' Νεβά), Μασμανίδης (65' Ντούρο), Σταύρου, Αβραάμ, Ματούσοβιτς (56' Μπαγκούρα).



shootandgoal.com
Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου