www.fygas.net

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ... ΝΟΜΙΣΜΑ!



Απόγευμα 28ης Μαρτίου και η ομάδα μας πηγαίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, για την πρώτη αγωνιστική των play-off. Δυστυχώς θα φύγουμε ηττημένοι (2-0) από την Λάρνακα και κάπου εκεί… σβήνουν τα όνειρα μας για τον τίτλο. Ωστόσο, για να έρθει εκείνη η ήττα, πέραν του ότι η ομάδα μας δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, είχε απέναντί της μια εχθρική διαιτησία, ενώ και το κλίμα που επικρατούσε στο «ΠΑΠ» ήταν τρομοκρατικό ως προς τους
παίκτες, το τεχνικό τιμ και τους διοικούντες της ομάδας μας (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα).

Εμείς, μέσα σε ΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, θέλουμε να τους απαντήσουμε με το ίδιο… νόμισμα. Θέλουμε τη νίκη για να έχουμε ελπίδες για να τερματίσουμε σε μια πιο ψηλή θέση από την τέταρτη στην βαθμολογία και θέλουμε τη νίκη για να τους θέσουμε νοκ άουτ από τη διεκδίκηση του τίτλου . Όχι πως θέλουμε να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Ομόνοια, αλλά άπαντες στην ομάδα μας οφείλουν να κάνουν αυτό που κάνουν εδώ και καιρό. Δηλαδή, να διαψεύσουν εκ νέου τις… Κασσάνδρες και να παίξουν (όπως πάντα), για το μεγαλείο και φυσικά για τον κόσμο της ομάδας μας, που θα είναι το απόγευμα της Κυριακής στη Δυτική, πλάι στην αγαπημένη του ομάδα. Ο κόσμος μας θα είναι εκεί (γύρω στις 4,5 χιλιάδες) για να χειροκροτήσει ζεστά το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ της πόλης.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Σανγκόι, Κιντέρος, οι τραυματίες Ατόρνο, Οσενί και για λόγους τακτικής ο Ηρακλέους. Από την κερκίδα θα παρακολουθήσει το παιχνίδι φυσικά και ο Τζούνιορ Αγκόγκο, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση που έκανε στο γόνατο.

Πιθανή 11άδα (Μάλλον 4-4-2)
Σβαλόφσκι (Πέλατζ) στο τέρμα. Οι δύο πλάγιοι αμυντικοί θα είναι ο Λόπες δεξιά και ο Σεγκάρες αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας οι Μερκής και Σάλες. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Λάι και Μασμανίδης. Από δεξιά θα κινείται ο Σταύρου και από αριστερά ο Αβραάμ. Επιθετικό δίδυμο οι Ματούσοβιτς και Νούνιες.

apollob1954.com



Τελευταίες ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου