www.fygas.net

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Fabio Paim ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ


Μπορεί να βρισκόμαστε σε εβδομάδα τελικού, αλλά αυτό δεν αποτρέπει τους «κυανόλευκους» να ασχολούνται με τον προγραμματισμό. Συγκεκριμένα, μετά τον Νιγηριανό Φέλι Ογκμπούγκε, που ήρθε για να περάσει από δοκιμαστικά, ακόμή ένας ποδοσφαιριστής ήρθε σήμερα (11/05) για να περάσει από το «μικροσκόπιο» του Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς.

Πρόκειται για τον 22χρονο (15/02/1988) Πορτογάλο, Φάμπιο Πάιμ, που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο ποδοσφαιριστής έρχεται με πολύ καλές συστάσεις, αφού έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της πατρίδας.


Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Σπόρτιγκ Λισαβώνας, ενώ η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του, ήταν ο δανεισμός του, το καλοκαίρι του 2008 στην Τσέλσι, όταν προπονητής ήταν ο Βραζιλιάνος, Λουίς Φιλίπε Σκολάρι. Βέβαια, στους «μπλε» του Λονδίνου δεν είχε επίσημη συμμετοχή.

Η τελευταία του ομάδα του ήταν η Real Sport Clube, που αγωνίζεται στην β’ κατηγορία της Πορτογαλίας και ήταν δανεικός από την Σπόρτιγκ, με την οποία το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Επίσης, αγωνίστηκε Olivais Moscavide, Trofense, Paços Ferreira και Rio Ave.
apollon1954.com
Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου