www.fygas.net

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Σταύρου : "Μπορούμε να χτυπήσουμε οποιαδήποτε ομάδα"


Μπορεί ο Ανδρέας Σταύρου να μπήκε σαν αλλαγή στο 90΄ στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ, όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε αισθητή την παρουσία δίνοντας την ασίστ στον Σανγκόι στο γκολ της νίκης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε στον τελικό. Δεν έχει σημασία ποιος κάνει την ενέργεια και ποιος σκοράρει. Είμαστε ευχαριστημένοι που πετύχαμε το στόχο μας να βγούμε στην Ευρώπη. Στην φάση του γκολ όταν πέρασα και τον δεύτερο αμυντικό μπορούσα να σκοράρω, όμως είδα τον Γκαστόν του έδωσα την μπάλα και μας χάρισε τη νίκη» ανέφερε στον Super ΣΠΟΡ FM ο Ανδρέας Σταύρου.

Σημαντική θεωρεί την συμβολή του Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς στην μεταμόρφωση του Απόλλωνα.
«Από την αρχή είχαν έρθει πολλοί ξένοι δεν είχαμε την κατάλληλη χημεία. Κάπου βρήκαμε την χημεία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ισάξιοι και μπορούμε να χτυπήσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Ο κ. Κρισμάρεβιτς άλλαξε τη νοοτροπία και ψυχολογία της ομάδας. Όταν ο πρόεδρος τον έφερε πιστέψαμε σε αυτόν και πετύχαμε όλα αυτά».

Την προσοχή στον αγώνα με την Ανόρθωση στρέφει ο Απόλλωνα και ο Σταύρου τονίζει ότι ο Απόλλωνας θέλει μόνο τη νίκη.
«Τώρα η ΑΕΛ τελείωσε, το ΑΠΟΕΛ περιμένει. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με Ανόρθωση. Θα παίξουμε για τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση. Θα δώσουμε το άπαν των δυνάμεων μας για μια καλύτερη θέση. Δεν μας εφησυχάζει ότι είμαστε στην Ευρώπη. Θέλουμε να ανεβούμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα».

Ο νεαρός άσος μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους που επιτεύχθηκαν.
«Δεν θέλω να πω για το μέλλον μου. Είναι λιγοστές οι ευκαιρίες που δίνονται. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο πρέπει να αρπάζεις την ευκαιρία από τα μαλλιά. Έκανα μια καλή χρονιά. Οι στόχοι μου φέτος ήταν να φανώ, να βοηθήσω την ομάδα και να βγει ο Απόλλωνας στην Ευρώπη. Και οι τρεις έγιναν πραγματικότητα».

Για την απώλεια του Σανγκόι από τον τελικό ανέφερε:
«Είναι μεγάλη απώλεια ο Σανγκόι. Είναι ένας μεγάλο παίκτης. Στον Απόλλωνα υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες και μπορεί να παίξει ο καθένας».

apollon1954.com

Τελευταίες αναρτήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου