www.fygas.net

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Φ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ: «ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ»



«Ήταν πιο δύσκολο το χθεσινό παιχνίδι. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Οι αντεπιθέσεις και η ποιότητα του Σανγκόι μας έφεραν την πρόκριση. Ξεκινούμε νέο κύκλο σήμερα. Θέλουμε να πάρουμε ένα τρόπαιο που δικαιούμαστε την φετινή χρονιά. Μέσα από αντίξοες συνθήκες και αρκετές αδικίες η βαθμολογική του θέση τον αδικεί. Θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε. Ό Σβαλόφσκι είχε πολύ καλές αποκρούσεις. Έχει συμβάλει πολύ να είναι ο Απόλλωνας εκεί που είναι. Χρειάζεται μια μικροεπέμβαση. Θα έχουμε ελπίδες να τον έχουμε στον τελικό.

Έγιναν σοβαρότατα λάθη, όπως και στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Ευτυχώς δεν αλλοίωσαν αποτέλεσμα. Θα πρέπει να δούμε στο μέλλον και ειδικά στον τελικό τι θα γίνει. Με την καθιέρωση των ξένων διαιτητών βλέπουμε ότι έχουμε τα ίδια με τα παλιά. Πρέπει να δούμε πώς θα χειριστεί η ΚΟΠ το θέμα της διαιτησίας. Ήταν ξεκάθαρο το οπτικό πεδίο του βοηθού στο οφ σάιτ και στο πέναλτι υπήρχε τράβηγμα. Ο διαιτητής είχε καθαρό οπτικό πεδίο. Και με την Ομόνοια δεχτήκαμε γκολ από χέρι. Είναι σοβαρό λάθος. Να το θεωρήσουμε σε πίεση, σε αδυναμία, σε ανθρώπινο λάθος;. Θα δούμε τι εισηγήσεις θα έχουμε με τη νέα χρονιά



Ο κόσμος έδωσε ξεκάθαρα το παρόν του μέχρι που τα χάλασε στο τέλος. Ήταν βαρύ να μένουν οι παίκτες του Απόλλωνα στο γήπεδο λόγω ρήξης αντικειμένων στην καταπακτή. Δεν έφυγαν οι οπαδοί του Απόλλωνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η συμπλοκή. Μπορούσε να γίνει καλύτερος χειρισμός.

Θα βάλουμε σκέψεις στο τραπέζι. Το ΓΣΖ δεν προσφέρεται να γίνει τελικός. Και οι δύο ομάδες είναι στην Ευρώπη. Ο τελικός θα είναι πανηγύρι. Θα πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε λύσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο να παίξουμε στο ΓΣΠ και υπάρχει αυτή η σκέψη».

Τελευταίες αναρτήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου