www.fygas.net

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Καλύτερα σε ουδέτερο γήπεδο ο τελικός»



«ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ! Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και στον υπέροχο κόσμο μας. Η τάξη πλέον αποκαταστάθηκε σε αυτή την πόλη η οποία θα εκπροσωπηθεί στον τελικό με το πραγματικό της αφεντικό και όχι με αυτό των πανό.
Ως οργανωμένο σύνολο πιστεύουμε ότι θα ήταν καλύτερα ο τελικός να διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο με μοναδικό γνώμονα το αγωνιστικό κομμάτι. Θα μπορούσε να επιβαρυνθεί το κάθε εισιτήριο με μια επιπλέον οικονομική εισφορά για να ενισχυθεί επιπλέον και το ταμείο του Απόλλωνα.

Απόψε (30/04) στο οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα διοργανωθεί το πρώτο ειδικό πάρτι τελικού με συνεργείο φαγητού και πολλές εκπλήξεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο, να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αντιπροσωπία ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Ευπρόσδεκτοι όλοι οι υποστηρικτές του ΘΡΥΛΟΥ.


Εκτός από το σημερινό θα ακολουθήσουν καθημερινά και μέχρι την ημέρα του τελικού ξέφρενα πάρτι μέχρι τελικής πτώσεως. Για τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας μας με την Ανόρθωση, θα αναχωρήσουμε πορεία για το γήπεδο στις 4:00 μ.μ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Τελευταίες αναρτήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου