www.fygas.net

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: "Οι προετοιμασίες για τον μεγάλο τελικό έχουν ήδη αρχίσει."


«Οι προετοιμασίες για τον μεγάλο τελικό έχουν ήδη αρχίσει. Στο πιθανότερο σενάριο της διεξαγωγής του τελικού εκτός Λεμεσού, ο στόχος μας είναι η κατάρριψη του ρεκόρ 23 λεωφορείων του 2001. Καλούμε τους απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ όπως ανεβούν μαζικά στα λεωφορεία του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. για την μεγαλύτερη οργανωμένη εκδρομή που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

Προγραμματίζεται αναχώρηση από διάφορα σημεία της Λεμεσού, από χωριά και άλλες πόλεις, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Για την καλύτερη οργάνωση και συντονισμό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως επικοινωνούν με τον αριθμό 96 765228 (ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ).

Καλούμε επίσης τα μέλη μας και όχι μόνο όπως ενισχύσουν την προσπάθειά μας, αγοράζοντας τους λαχνούς εισφοράς των 5 Ευρώ που κυκλοφόρησαν με μοναδικό σκοπό την υλοποίηση της καλύτερης δυνατής κερκίδας στις 15 Μαΐου.

Οι πόρτες του Συνδέσμου θα είναι ανοιχτές τις επόμενες μέρες για όλους τους ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Ο τελευταίος αγώνας της ομάδας μας στον θεσμό του πρωταθλήματος θα μας βρει συγκεντρωμένους στο κεντρικό οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. λόγω της γνωστής απαγόρευσης στη μετακίνηση οπαδών.

Κανείς να μην λείψει καθώς μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει γενική συνέλευση. Αγία βδομάδα θα είναι για μας η επόμενη.


Προγραμματίζονται καθημερινές εκδηλώσεις για τις οποίες θα ανακοινωθεί προσεχώς αναλυτικό πρόγραμμα.

Παρόλα αυτά το μέγα κεφάλαιο για την οικογένεια ΑΠΟΛΛΩΝ, δηλαδή το θέμα ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου, μας κρατά διαρκώς σε αγωνία. Δεν πρόκειται να πάψουμε ούτε στιγμή να επιμένουμε.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ
ΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ»


Τελευταίες ειδήσεις

1 σχόλιο: