www.fygas.net

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ηλέκτρα Κατσικίδου :"Θα τα δώσουμε όλα στον Τελικό!"


Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις προέβη η εκπρόσωπος επικοινωνίας της ομάδας μας στο ράδιο Σούπερ Σπόρτ FM. Μεταξύ άλλων είπε υπομονή για να μάθουμε που θα γίνει και πώς ο τελικός είναι το παιχνίδι της χρονιάς για τον Απόλλων.

«Ήταν πολύ σημαντικό στον χθεσινό αγώνα το γεγονός ότι καταφέραμε παρά τις απουσίες να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Το βεβαρημένο πρόγραμμα και οι πολλές απουσίες συνέβαλαν για ένα κακό παιχνίδι αλλά το σημαντικό είναι ότι παραμείναμε αήττητοι.



Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα γι' αυτό ήταν φυσιολογικό να επέλθει η κούραση. Αύριο θα αρχίσουμε την προετοιμασία για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ τόσο στο πρωτάθλημα αλλά και για τον τελικό κυπέλλου. Σίγουρα ο τελικός είναι το παιχνίδι της χρονιάς και θα τα δώσουμε όλα, αλλά προηγείται ο αγώνας πρωταθλήματος και κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο για εμάς.

Στη σύσκεψη περιμένουμε να ακούσουμε τις εισηγήσεις της ΚΟΠ και της αστυνομίας. Τα υποψήφια στάδια τα γνωρίζουμε αλλά πρέπει να κάνουμε ακόμα λίγο υπομονή για να μάθουμε το τελικό γήπεδο και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα».
Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου